03/11/2015 20:41

Διάταγμα κατά του μετόχου της ΟΣΕΛ που πήρε τα λεωφορεία έξω από το Προεδρικό

Διάταγμα με το οποίο καλείται ο μέτοχος της ΟΣΕΛ και τα μέλη της οικογένειας του να παραδώσουν τον σταθμό του Αρεδιού, εξασφάλισε ο ΟΣΕΛ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Φιλελεύθερος, το διάταγμα καλεί επίσης τον κ. Τάσο Μιχαηλίδη να μην παρεμποδίσουν τη χρήση των 26 λεωφορείων του ΟΣΕΛ που είναι εγκλωβισμένα εκεί όπως και να μην έχουν παρουσία στον σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, νωρίς σήμερα το απόγευμα δικαστικοί επιδότες επέδωσαν την απόφαση του δικαστηρίου στους εναγόμενους προς τους οποίους, να σημειωθεί, ότι ο ΟΣΕΛ δια του δικηγορικού γραφείου Τάσσος Παπαδόπουλος & ΣΙΑ έχει υποβάλει αγωγές κατά του εν λόγω μετόχου.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΣΕΛ εκφράσει και δημόσια τη λύπη του στο επιβατικό κοινό του «για την ταλαιπωρία την οποία έχει υποστεί ως αποτέλεσμα των απαράδεκτων και παράνομων ενεργειών του μετόχου του κ. Τάσου Μιχαηλίδη.

Ο Οργανισμός επίσης, διαβεβαίωσε το επιβατικό κοινό ότι θα επιληφθεί σύντομα όλων των πιο πάνω ενεργειών και θα προβεί στη λήψη όλων των αναγκαίων διαρθρωτικών μέτρων.

Tags:
Cheap Website Traffic