27/10/2015 07:55

Φαν του Walking Dead ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου φίλο του -Νόμιζε ότι έγινε ζόμπι

Μία απίστευτη εξήγηση άκουσαν αστυνομικοί από 23χρονο, για τη δολοφονία φίλου του.

Ο νεαρός άνδρας στο Νέο Μεξικό χτύπησε μέχρι θανάτου έναν συνομήλικό του, λίγη ώρα αφότου είχαν κάνει… μαραθώνιο βλέποντας το σίριαλ Walking Dead. Αυτό, σε συνδυασμό με το αλκοόλ που είχαν καταναλώσει φαίνεται πως επηρέασε το δράστη, ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε αυτός, αφού είπε στους αστυνομικούς ότι ο φίλος του είχε αρχίσει να μετατρέπεται σε ζόμπι!

Αρχικά, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις περίοικων που κατήγγειλαν ότι ο Ντέιμον Πέρι έτρεχε γύρω από το συγκρότημα στο οποίο μένει, απειλώντας τον κόσμο με ένα μαχαίρι. Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί, δύο άνδρες είχαν καταφέρει να τον ακινητοποιήσουν. Ομως, αμέσως μετά ανακάλυψαν τη φρικτή πραγματικότητα.

Ο φίλος του δράστη, Κρίστοφερ Πάκιν, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα σε διαμέρισμα και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Πέρι δήλωσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο τους έβλεπαν Walking Dead και στη συνέχεια ήπιαν αλκοόλ, όταν ο δράστης άρχισε να πιστεύει ότι ο Πάκιν μετατρέπεται σε ζόμπι που προσπαθεί να τον δαγκώσει.

Ετσι άρχισε να τον χτυπάει με τα χέρια του, τα πόδια του, ένα φούρνο μικροκυμάτων και μία ηλεκτρική κιθάρα, μέχρι τη στιγμή που το θύμα έχασε τις αισθήσεις του.

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: