15/10/2015 12:27

Ξεχάστηκε η πινακίδα των Κυπριακών Αερογραμμών σε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο

Είτε δεν ενημερώσαμε τα αεροδρόμια με τα οποία ο πρώην κρατικός αερομεταφορέας εργαζόταν, είτε αμέλησαν, αν και ως λαός δεν μας συνηθίζουν σε τέτοιες αφελείς κινήσεις οι Γερμανοί.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι χθεσινές (Τετάρτης 14/10) και έφθασαν στο email του i-eidisi από αναγνώστη ο οποίος εργάζεται στην Γερμανία και βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Ας τους ενημερώσει κάποιος του Γερμανούς…

2mmm

[accordion][acc title=”Το Μόναχο”]Το Μόναχο (γερμανικά: München) είναι πόλη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και πρωτεύουσα του ομόσπονδου κράτους της Βαυαρίας. Είναι χτισμένη στις όχθες του Ίζαρ, ενός από τους μεγαλύτερους παραποτάμους του επάνω ρου του Δούναβη. Μετά το Βερολίνο και το Αμβούργο είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας σε πληθυσμό και αποτελεί σημαντικό κόμβο συγκοινωνιών, οδικών, σιδηροδρομικών και εναέριων μεταφορών. Είναι επίσης φημισμένο ευρωπαϊκό εμπορικό κέντρο, καθώς και μεγάλο βιομηχανικό και πολιτιστικό κέντρο, με τα δύο καλύτερα και πιο φημισμένα πανεπιστήμια της Γερμανίας, το Πανεπιστήμιο του Μονάχου και το Πολυτεχνείο του Μονάχου, μουσεία και άλλα πολλά ανώτερα καλλιτεχνικά ιδρύματα.[/acc][/accordion]

852kjdh

Tags: