14/10/2015 15:27

Τραγωδια σε χωριο της Λεμεσου – Πατέρας φέρεται να σκότωσε τον γιο του

Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση,  στις 2:30 το μεσημέρι σήμερα, 67χρονος πατέρας πυροβόλησε το γιο του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Το περιστατικό έγινε στο χωρίο Παραμύθα της επαρχίας Λεμεσού.

Επί σκηνής βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία από το πρώτο λεπτό που έλαβε την πληροφορία βρέθηκε στο σημείο του περιστατικού, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δύο τραυματίες και ένας νεκρός

Τραυματισμένος είναι και ο ίδιος ο πατέρας καθώς επίσης και ο μεγαλύτερος αδελφός του νερκού, του οποίου τα πάντα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του. Οι τραυματισμοί των δύο προήλθαν κατά την προσπάθεια του μεγαλύτερου αδελφού να του αρπάξει το κυνηγετικό όπλο, αφού όμως πρώτα ο πατέρας πρόλαβε να πατήσει την σκανδάλη.

Ο λόγος του καβγά
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, οι οποίες συλλέχθηκαν από γείτονες που γνώριζαν την οικογένεια, οι σχέσεις των δύο αγοριών με τον πατέρα τους ήταν φανερά τεταμένες. Ο σημερινές διαπληκτισμός, ο οποίος φαίνεται να έφερε την οικογενειακή τραγωδία, είναι το γεγονός ότι ο 19χρονος ήθελε τα κλειδιά αυτοκινήτου της οικογένειας, με τον πατέρα όμως αρνείται.

fon

Cheap Website Traffic