14/10/2015 11:34

Λευκωσία: Έφοδος σε υποστατικό ηλεκτρονικού τζόγου – Μηχανές και χρηματικό ποσό κατάσχεσε η Αστυνομία

Επεισοδιακή ήταν η έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου στη Λευκωσία. Οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη του ιδιοκτήτη ο οποίος προσπάθησε να παρεμποδίσει την κατάσχεση των μηχανών.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων και του Τμήματος Δ’ Αρχηγείου, μετέβησαν χθες το απόγευμα σε υποστατικό της επαρχίας Λευκωσίας για έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υποστατικό εντοπίστηκε ένα πρόσωπο να παίζει σε μια από τις δύο μηχανές τυχερού παιγνίου που βρίσκονταν σε αυτό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, κατασχέθηκαν δύο μηχανές τυχερού παιγνίου, το χρηματικό ποσό των €720 και μια τηλεόραση που θα χρησιμοποιείτο ως δώρο βάσει των βαθμών που συγκέντρωναν οι παίκτες στις μηχανές τυχερού παιγνίου.

Ο υπεύθυνος του εν λόγω υποστατικού συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής μηχανών τυχερού παιγνίου με σκοπό το κέρδος. Κατά την διάρκεια κατάσχεσης των πιο πάνω μηχανών, έφθασε ο 37χρονος ιδιοκτήτης του υποστατικού ο οποίος φαίνεται να άρχισε να διαμαρτύρεται και να προσπαθεί να αποτρέψει τους αστυνομικούς από τη διαδικασία κατάσχεσης των αντικειμένων.

Ο 37χρονος συνελήφθη γα παρεμπόδιση αστυνομικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης, χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία αφού αυτός προέβαλε αντίσταση.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Έρευνα και σε πρακτορείο στοιχημάτων

Σε δεύτερη περίπτωση, μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν και κατέσχεσαν στο πλαίσιο έρευνας σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία, τρία παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των €1,512.

Ο 44χρονος υπεύθυνος του υποστατικού συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής μηχανών τυχερού παιγνίου και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Tags:
Cheap Website Traffic