10/10/2015 18:30

Λεμεσός: Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα την 19χρονη Νίκη Γεωργίου – Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας

Νέο θανατηφόρο σημειώθηκε σήμερα στη Λεμεσό, με θύμα τη 19χρονη Νίκη Γεωργίου από τον Ύψωνα, όταν το όχημα της συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε άλλη 19χρονη με συνοδηγό τη δίδυμη αδελφή της.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 15:25, στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Μαρίνου Γερουλάνου.

thanatiforo

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι η άτυχη Γεωργίου παρέλειψε να σταματήσει στον κόκκινο σηματοδότη των φώτων τροχαίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλευρικά με το όχημα που οδηγούσε με βόρεια κατεύθυνση η άλλη 19χρονη.

lemesos

Από τη σφοδρή σύγκρουση το όχημα του θύματος προσέκρουσε στον μεταλλικό πάσαλο των φώτων τροχαίας, ενώ η ίδια, που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκσφενδονίστηκε και κτύπησε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. Ο θάνατος της φαίνεται να ήταν ακαριαίος.

Οι άλλες δυο κοπέλες που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο έφεραν ζώνες ασφαλείας και τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ο κ. Καφάς τόνισε πως εάν η 19χρονη έφερε τη ζώνη ασφαλείας της θα βρισκόταν σήμερα στη ζωή και κάλεσε για ακόμη μια φορά τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

[ot-video][/ot-video]

Tags:
Cheap Website Traffic