08/10/2015 11:40

Επιτέλους το παραδέχτηκε η Σπυροπούλου: «Πίστευα πώς όλα γύριζαν γύρω από εμένα!»

Η παρουσιάστρια πιο ώριμη από ποτέ μιλάει για όλα!

Λίγες μέρες πριν την επιστρέψει στον Alpha με την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Thema People» και μιλώντας στη Σοφία Χούνταση έκανε την αυτοκριτική της για την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης.

«Αισθάνομαι πιο κατασταλαγμένη από παλιά και αυτό οφείλεται στις καταστάσεις και στις εμπειρίες. Αν δεν νοσήσεις από μια ασθένεια, δεν μπορείς να την καταλάβεις. Με έμαθαν αρκετά αυτά που έτυχαν στη διαδρομή μου. Αισθάνομαι τυχερή για τους ανθρώπους που υπήρξαν γύρω μου, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη, η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Αντώνης Λουδάρος κ.ά. Είμαι ευγνώμων γιατί όλοι αυτοί μου άφησαν κάτι. Οι συμβουλές τους ήταν πολύτιμες, ακόμα κι αν αυτό το συνειδητοποίησα λίγο αργότερα. Ολοι μου έδωσαν κάτι από τη γνώση τους», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Υπήρξε κάποια στιγμή που να έχασε την ισορροπία της; «Η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη και το κατάλαβα νωρίς. Θυμάμαι, ο Λάκης Λαζόπουλος μου είχε πει: «Είσαι έτοιμη για όλο αυτό;». Δεν μπορούσα να καταλάβω τότε τι εννοούσε. Σίγουρα δεν ήμουν έτοιμη, αλλά δεν υπάρχει κάποιος που θα σε πάρει από το χεράκι και θα σε προετοιμάσει. Και βέβαια υπήρχαν στιγμές που ήμουν υπερβολική στις αντιδράσεις μου. Πίστευα ότι πολλά γυρίζουν γύρω από μένα, αλλά δεν ήταν έτσι. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά μετά από κάποιο διάστημα ισορροπείς», δήλωσε με ειλικρίνεια η ίδια.

Έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με διάφορους συνεργάτες της. Τελικά, είναι ομαδικός ή μοναχικός παίκτης; «Βεβαίως και πιστεύω στην ομαδικότητα. Κανένας δεν πήγε μπροστά μόνος του. Δεν θα μπορούσα ποτέ να παραβλέψω την αναγκαιότητα των ανθρώπων γύρω μου σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε και στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος -κι αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται», επεσήμανε.

faysbook.gr

Tags: