26/09/2015 12:00

Κλειστοί δρόμοι το απόγευμα στη Λευκωσία για το Rally

Το Τμήμα Τροχαίας ανακοίνωσε ότι λόγω της διεξαγωγής της Επίσημης Ειδικής Διαδρομής εντός της πόλης της Λευκωσίας, του Cyprus Rally 2015 σήμερα Σάββατο, θα κλείσουν προσωρινά για τη τροχαία κίνηση, τμήματα κύριων δρόμων εντός της Λευκωσίας από τις 1500 μέχρι τις 2300.

Τα τμήματα των δρόμων που θα αποκοπούν προσωρινά για τη τροχαία κίνηση είναι τα ακόλουθα:

1. Τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, θα είναι κλειστό από τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή (Φώτα Τροχαίας HONDA), μέχρι τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με τις οδούς Ευαγόρου και Γρηγόρη Αυξεντίου, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.

2. Η οδός Μιχαήλ Καραολή, νότια του κτιρίου του Υπουργείου Οικονομικών.
3. Τμήμα της οδού Ευαγόρου, από τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με τις οδούς Θεμιστοκλή Δέρβη και Διαγόρου, μέχρι τη συμβολή με τη οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

4. Η οδός Γρηγόρη Αυξεντίου, μπροστά από το κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών, της Συνεργατικής Τράπεζας και του νέου Δημοτικού Θεάτρου, καθώς και η κάθετη πάροδος που ενώνει την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου με την οδό Λόρδου Βύρωνος, έναντι της Πρεσβείας της Ελλάδος.

5. Τμήμα της οδού Βασιλέως Παύλου, από τη συμβολή με τη οδό Χριστόδουλου Σώζου, μέχρι την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

6. Η οδός Κωστή Παλαμά, από τη συνέχεια με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, μέχρι τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με την οδό Ομήρου και τη πλατεία Λόις Τζωρτζ.

7. Η οδός Ομήρου, από τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με τη οδό Διαγόρου – Πλατεία Λόις Τζωρτζ, με κατεύθυνση προς Άγιο Δομέτιο και Άγιο Παύλο, μέχρι τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με την οδό Μουσείου.

8. Τμήμα της συμβολής των Φώτων Τροχαίας των οδών Χείλωνος, Λόρδου Βύρωνος και Μουσείου, παρά το Αρχαιολογικό Μουσείο.

9. Η οδός Νεχρού, μπροστά από το κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

10. Η οδός Κινύρα, από τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με τις οδούς Ηρώων και Λουκή Ακρίτα.

11. Η οδός Μουσείου, από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου μέχρι τα Φώτα Τροχαίας με την οδό Ομήρου και Νεχρού. Η αναφερόμενη οδός θα κλείσει προσωρινά για τη τροχαία κίνηση από η ώρα 2400 της Παρασκευής 25/9/2015 και θα παραμείνει κλειστή μέχρι η ώρα 2300 του Σαββάτου 26/9/2015.

12. Ο κυκλικός κόμβος του Μάρκου Δράκου και η προέκταση προς το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας, μέχρι το σημείο του μικρού κυκλικού κόμβου, παρά το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας.

13. Τμήμα της οδού Χαράλαμπου Μούσκου, παρά το σημείο των Επαρχιακών Δικαστηρίων Λευκωσίας.

14. Τμήμα του ανοικτού χώρου του παλιού Νοσοκομείου Λευκωσίας, το οποίο χρησιμοποιείται ως δημόσιος χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Η Αστυνομία θα προβεί στις αναγκαίες προσωρινές ρυθμίσεις για βοήθεια και ασφαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης και ταυτόχρονα προτρέπει τους οδηγούς που έχουν πρόθεση να κατευθυνθούν προς και από το κέντρο της Λευκωσίας, να χρησιμοποιούν τις ακόλουθες προσωρινές διαδρομές:

1. Από τις περιοχές Αγίου Δομετίου και Αγίου Παύλου, να χρησιμοποιείται η Λεωφόρος Γρίβα Διγενή και οι οδοί Λουκή Ακρίτα και Χείλωνος προς την οδό Προδρόμου και Γρίβα Διγενή, μέχρι τη Λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη, για τη κατεύθυνση προς το κέντρο της Λευκωσίας.

2. Από τις περιοχές Λακατάμιας, Στροβόλου και Αγίων Ομολογητών, μέσω της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, να κινούνται δυτικά προς Έγκωμη, Άγιο Δομέτιο και Άγιο Παύλο και ανατολικά μέσω των Λεωφόρων Θεμιστοκλή Δέρβη και Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, να κινούνται προς το κέντρο της Λευκωσίας και περιοχές Παλλουριώτισσας και Λυκαβητού.

3. Από το κέντρο της πόλης προς την οδό Ευαγόρου, παρά το παλιό ΓΣΠ, θα επιτρέπεται η κίνηση μόνο προς τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, μέχρι η ώρα 1615.

4.Από το κέντρο της παλιάς πόλης μέσω της οδού Ρηγαίνης, προς Πύλη Πάφου, θα επιτρέπεται η κίνηση προς την οδό Αιγύπτου, μέχρι η ώρα 1600. Από η ώρα 1600 μέχρι η ώρα 2100, το τμήμα της οδού Ρηγαίνης, από το σημείο της Πύλης Πάφου, προς κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου, θα είναι κλειστό για τη τροχαία κίνηση.

5. Από τις περιοχές Παλουριώτισσας, Λυκαβητού και Πύλης Αμμόχωστου, να χρησιμοποιούνται οι Λεωφόροι Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, Διγενή Ακρίτα, Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σάντα Ρόζα) προς τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, για τη κατεύθυνση προς τις περιοχές Στροβόλου, Λακατάμιας, Έγκωμη, Άγιο Δομέτιο και Άγιο Παύλο.

6. Η πρόσβαση από και προς τη περιοχή των κτιρίων των Επαρχιακών Δικαστηρίων Λευκωσίας, θα είναι ελεγχόμενη μέσω των Φώτων Τροχαίας με τις οδούς Ηρώων και Λουκή Ακρίτα.

7. Η οδός Λόρδου Βύρωνος προς το κέντρο της πόλης, θα επιτρέπεται η κίνηση μόνο προς την οδό Χείλωνος προς Άγιο Δομέτιο.

8. Ο ανοικτός χώρος στάθμευσης οχημάτων του παλιού Νοσοκομείου, θα κλείσει προσωρινά για στάθμευση οχημάτων, από τη οχηματική πρόσβαση του με την οδό Χείλωνος

9. Στην οδό Διαγόρου θα επιτρέπεται μόνο η δεξιόστροφη κίνηση προς το κέντρο της πόλης, προς τη πλατεία του Αγάλματος Σολωμού.

Τέλος η Αστυνομία προτρέπει του οδηγούς που θα επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Ράλλυ, να σταθμεύουν τα οχήματα τους, στους καθορισμένους Δημοτικούς και Ιδιωτικούς Χώρους Στάθμευσης Οχημάτων, επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, Στασίνου, Ευαγόρου και Χείλωνος.

Tags:
Cheap Website Traffic