25/09/2015 10:58

«Θα πεις ότι σε χτύπησαν στο δρόμο, όχι ότι σε βασανίσαμε 8 ώρες » της είπαν – Τους κάρφωσε όμως η νοσοκόμα!

Μια 17χρονη στο Sheffield έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του φίλου της, ο οποίος δέχθηκε να τη φιλοξενήσει για το βράδυ. Η 17χρονη φοβόταν να γυρίσει σπίτι της επειδή ήταν αργά και ζήτησε να μείνει στο σπίτι του φίλου της.

Αυτός και οι δύο συγκάτοικοί του άρχισαν να την πειράζουν για τον αγαπημένο της. Όταν αυτή αναφέρθηκε στον τρόπο που τον ανάθρεψαν οι γονείς του ο δράστης άρχισε να τη χτυπάει. Της έσπασε το κινητό και φώναξε και τους δύο άλλους να την κρατάνε όσο εκείνος τη γρονθοκοπούσε.
Κατόπιν της έβαλε το χέρι πάνω σε μία Βίβλο για να ορκιστεί ότι δε θα πει σε κανέναν τίποτα. Ο βασανισμός της κράτησε περίπου 8 ώρες. Τη χτύπησαν με αλυσίδα, την έδεσαν και την έβαλαν να κάνει το σκύλο.

Η ομάδα των βασανιστών κάλεσε έναν τέταρτο φίλο για τελειώσει τη δουλειά όπως του είπαν, αλλά αυτός κάλεσε το ασθενοφόρο. Οι δράστες είπαν στην κοπέλα να δηλώσει ότι της επιτέθηκαν στο δρόμο και μάλιστα τη συνόδευσαν στο νοσοκομείο. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μια νοσοκόμα τους άκουσε να συζητάνε ότι έπρεπε να σβήσουν από τα τηλέφωνα το video που τράβαγαν καθώς βασάνιζαν το θύμα.

Amy Gaines who subjected a girl to a degrading assault for more than eight-and-a-half hours

 

newsbomb.gr

Tags: