22/09/2015 10:23

Πα-τέρας αποπειράθηκε να πνίξει τα τρία παιδιά του

Σε λίμνη στην περιοχή Durham της Βόρειας Καρολίνας ο 29χρονος Alan Tysheen Eugene Lassiter, επιχείρησε να πνίξει τα τρία παιδιά του, τις κόρες του 3 και 5 ετών και τον 7χρονο γιο του, επειδή οι υπηρεσίες Πρόνοιας θα τα έπαιρναν από κοντά του.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής κι αμέσως μετά ο 29χρονος κάλεσε την Άμεσο Δράση και ζήτησε βοήθεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την 3χρονη και την 5χρονη έβγαλε από το νερό ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ενώ ο 7χρονος κατάφερε να βγει μόνος του από τη λίμνη και να τρέξει για να ζητήσει βοήθεια για τις αδελφές του.

Στα κορίτσια έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να τα μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της 3χρονης θεωρείται κρίσιμη ενώ η 5χρονη νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ο 7χρονος βρίσκεται με συγγενείς.

«Μόλις έπνιξα τις κόρες μου στη λίμνη γιατί η Πρόνοια θα ήθελε να μου τις πάρει», έλεγε ο Lassiter στο τηλεφώνημά του στην Άμεσο Δράση. «Είχα κάποια ζητήματα παιδοφιλίας, εντάξει, εντάξει, είχα κάποιες σεξουαλικές επιθυμίες για τις οποίες ζητούσα βοήθεια, αλλά μου γύρισαν την πλάτη, όλο το σύστημα. Προσπάθησαν να μου πάρουν τα παιδιά, ό,τι είχε απομείνει από τη λίγη ευτυχία μου», έλεγε αλλόφρων στο τηλέφωνο.

Ο άνδρας συνελήφθη και προφυλακίστηκε με εγγύηση που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια δολάρια. Κατηγορείται για απόπειρες ανθρωποκτονίας.

chils01chils02

Tags:
Cheap Website Traffic