22/09/2015 07:47

Αν ήταν τρόπος θα του έκοβαν και το χέρι του – Η χθεσινή καταγγελία στην Αστυνομία Αμμοχώστου

Ρώσος ηλικίας 30 χρόνων κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κτυπήθηκε από δύο άγνωστα του πρόσωπα σε μπυραρία στην Αγία Νάπα και του έκλεψαν το ρολόι, που φορούσε στο χέρι αξίας 28 χιλιάδων περίπου ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τέσσερις χθες τα ξημερώματα καταγγέλθηκε αρχικά στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας και ακολούθως στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 30χρονο Ρώσο, κάτοχο κυπριακής υπηκοότητας, ότι γύρω στις 01.45, ενώ βρισκόταν σε μπυραρία στην Αγία Νάπα, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, πιθανόν εργαζόμενους στην μπυραρία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα δύο άτομα αφού έβγαλαν έξω από την μπυραρία τον παραπονούμενο, τον κτύπησαν και στη συνέχεια του έσπασαν το κινητό του τηλέφωνο αξίας 300 ευρώ και του έκλεψαν το συλλεκτικό ρολόι που φορούσε στο χέρι αξίας 28 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 30χρονος, δεν υπάρχει ασφάλεια για το ρολόι του έναντι κλοπής.

Χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, του Τμήματος Δ του Αρχηγείου Αστυνομίας και μέλη της ΥΑΜ Αμμοχώστου, διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην μπυραρία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο καταγραφείς κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να τύχουν έρευνας από τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Tags:
Cheap Website Traffic