15/09/2015 08:53

Πιάνει δουλειά στο ΡΙΚ η Αστυνομία – Διέταξε έρευνα εναντίον Αν. Λειτουργού ο Γεν. Εισαγγελέας

Έρευνα εναντίον ανώτερης λειτουργού του ΡΙΚ, για ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας.

Όπως δήλωσε στο Τρίτο ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, η καταγγελία έγινε από επιχειρηματία, ο οποίος ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές και από τον πρόεδρο της ΕΥΡΙΚ,
στο Γενικό Ελεγκτή.

Οπως ανέφερε ο κύριος Αγγελίδης, η λειτουργός η οποία είχε την ευθύνη για συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά του ΡΙΚ, ενδεχομένως να ενέχεται σε αδικήματα που αφορούν κατάχρηση εξουσίας και εκβιασμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, η λειτουργός εξανάγκαζε την εταιρεία παραγωγής να πληρώνει την κόρη της, η οποία είναι ηθοποιός, με μεγαλύτερο μισθό από τους άλλους συναδέλφούς της.

Επίσης, η λειτουργός φαίνεται να εξασφάλισε για δύο χρόνια, πρόσθετη αμοιβή ύψους 80 χιλιάδων ευρώ, την οποία δεν δήλωσε στο Φόρο Εισοδήματος και ότι η κόρη της δεν έχει φορολογικό φάκελλο.Το ΤΑΕ Αρχηγείου ανέλαβε την διερεύνηση των ισχυρισμών.

Ο κύριος Αγγελίδης, ανέφερε ότι η Αστυνομία, στα τέλη Αυγούστου, ενημέρωσε τη Διεύθυνση του ΡΙΚ και ζήτησε να της δοθούν περαιτέρω στοιχεία, τα οποία θα βοηθήσουν στην έρευνα και ενδεχόμενη τεκμηρίωση των καταγγελιών.
Το ΡΙΚ απάντησε ότι θα δώσει τα στοιχεία το αργότερο μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Πηγή: ΤΡΙΤΟ ΡΙΚ

Tags:
Cheap Website Traffic