12/09/2015 15:59

Το ΡΙΚ πάει κατεχόμενα – Αναμετάδοση δύο εκπομπών του ανακοίνωσε ιδιωτικός σταθμός

Την εκπομπή του ΡΙΚ “Biz/εμείς” θα αναμεταδίδει στα κατεχόμενα ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός Sim, στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο καναλιών τον περασμένο Φεβρουάριο για την αναμετάδοση των εκπομπών εκείνων που προάγουν τον πολιτισμό, την ιστορία, κοινωνικές εκδηλώσεις και στις δύο πλευρές του νησιού.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ανακοίνωσή του το κανάλι αναφέρει ότι η αναμετάδοση τόσο του “Biz/εμείς” όσο και της εκπομπής “Κάτω από τον ίδιο ουρανό/ Aynı Gökyüzü Altında” θα αρχίσει από τις 15 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι οι δύο εκπομπές θα αρχίσουν να προβάλλονται στο κρατικό κανάλι την προηγούμενη, 14 Σεπτεμβρίου.
ΡΙΚ και Sim, σημειώνεται, είχαν έρθει σε συμφωνία για την αναμετάδοση των εκπομπών αυτών που προάγουν τον πολιτισμό, την ιστορία, κοινωνικές εκδηλώσεις και στις δύο πλευρές του νησιού, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο γενικός διευθυντής του καναλιού, Σαμί Οζοσλού ανέφερε ότι ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι που θα συμβάλλει στη διαδικασία λύσης, επισημαίνοντας τη σημαντική αποστολή του διαλόγου μεταξύ των δύο κοινοτήτων στα ΜΜΕ. Εξέφρασε δε την πεποίθηση πως η συμφωνία που υπέγραψαν με το ΡΙΚ έχει θετική συμβολή, υποστηρίζοντας ότι αυτή η συνεργασία είναι ένα μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης και προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να διευρύνουν τη συνεργασία τους και με άλλα ε/κ κανάλια, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να μπορούν να γίνουν εκπομπές και στις δύο γλώσσες.

Tags:
Cheap Website Traffic