09/09/2015 12:00

Προκαλεί οργή το βίντεο που έγινε VIRAL – Ουγγαρέζα εικονολήπτρια, απαθανατίστηκε να κλωτσά πρόσφυγες και παιδιά (βίντεο)

​Αντιδράσεις παγκοσμίως προκάλεσε η Ουγγαρέζα οπερατέρ από το κανάλι N1TV, η οποία απαθανατίστηκε να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα την ώρα που αυτός, προσπαθούσε, έχοντας στην αγκαλιά το παιδί του, να περάσει τρέχοντας τα σύνορα, μαζί με άλλους πρόσφυγες.

Η Πέτρα Λάζλο, όπως αργότερα ταυτοποιήθηκε, προκάλεσε παγκόσμια οργή με αυτές τις ενέργειες και το κανάλι προχώρησε στην απόλυσή της.

Ο διευθυντής σύνταξης του N1TV Ζάμπολτς Κίσμπερκ έγραψε στη σελίδα στο Facebook του σταθμού: «Μια συνάδελφος στο N1TV συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα σήμερα στο σημείο συγκέντρωσης (μεταναστών) στο Ρόζσκε».

«Το συμβόλαιο συνεργασίας της εικονολήπτριας λύθηκε, με άμεση ισχύ, και θεωρούμε το συμβάν λήξαν», διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το τηλεοπτικό δίκτυο.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στα σύνορα με τη Σερβία, όταν εκατοντάδες μετανάστες παραβίασαν χθες το απόγευμα τις κορδέλες που είχε τοποθετήσει η αστυνομία της Ουγγαρίας.

[ot-video]

[/ot-video]

Tags: