07/09/2015 11:16

Δίνει τη μάχη του με τα ναρκωτικά συμπατριώτης μας τραγουδιστής και ο άλλος δίνει γυμνές φωτό του στο ίντερνετ

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από το διαδίκτυο πριν δύο χρόνια όμως έπειτα από την συνάντησή τους στην Αυστραλία έχασαν επαφή.

Χαμογελαστός και κρατώντας ένα μπουκάλι coca cola στο χέρι ποζάρει σε μία τόπλες selfie ο George Michael, μια φωτογραφία μακριά από όσες έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει τον τραγουδιστή.

Αλλά αυτός ο χαμογελαστός και χαλαρός άντρας είναι ο άνθρωπος που γνώρισε και ερωτεύτηκε τον κομμωτή Carlos Arturo Ortiz κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Αυστραλία.

Ο κομμωτής αργότερα δήλωνε πως η μέρα που γνώρισε τον τραγουδιστή ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή του μη διστάζοντας να αποκαλύψει πως είχε τους ενδοιασμούς του για τον George.

O Ortiz μάλιστα περιγράφει τον τραγουδιστή ως τον πιο ευγενικό, ευαίσθητο και αξιαγάπητο άντρα λέγοντας πως έχει τις πιο γλυκές αναμνήσεις από αυτόν και πως στεναχωριέται όταν διαβάζει στον Τύπο ιστορίες για τις στιγμές που δεν βρίσκεται και στα… καλύτερά του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο Park Hyatt έπειτα από μία διαδικτυακή γνωριμία και όπως λέει ο κομμωτής μίλησαν ώρες για τα… πάντα, με το Michael να έχει ακουμπήσει το κεφάλι του στο στήθος του κομμωτή.

Ο Michael, κάλεσε τον 64χρονο στην Αγγλία ωστόσο του εξήγησε πως έχει σχέση και το αγόρι του βρίσκεται στο σπίτι του τραγουδιστή. Έτσι ο κομμωτής του είπε πως δεν μπορεί να τον συναντήσει εφόσον ο σύντροφός του μένει μαζί του αλλά θα μπορούσαν να κρατήσουν τηλεφωνική επαφή.

Οι δυο τους τελικά σταμάτησαν να επικοινωνούν και ο πρώην κομμωτής τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες που απαθανατίζουν, γυμνό και χαλαρό τον τραγουδιστή οι οποίες τραβήχτηκαν δύο χρόνια πριν.

Ο καλλιτέχνης όλα αυτά τα χρόνια δίνει μια δημόσια μάχη με τα ναρκωτικά.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συλληφθεί για τον παραπάνω λόγο. Τελευταία επιλεγεί να ζει στο περιθώριο και απομονωμένος καθώς οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες ενώ ακόμα και στο σπίτι του επιτρέπει μόνο στους καλύτερούς του φίλους να τον επισκεφθούν.

Το 2011 παραλίγο να πεθάνει από πνευμονία όταν αυτός αρρώστησε, κατά την προετοιμασία του για μια συναυλία στη Βιέννη. Μάλιστα τότε είχε πέσει σε κώμα και χρειάστηκε τραχειοτομή για να κρατηθεί στη ζωή.
Εκείνη τη χρονιά, ο καλλιτέχνης είχε αποκαλύψει ότι είχε τελειώσει τη σχέση του με τον τότε φίλο του Kenny Goss, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για 25 χρόνια.

Πρώτο Θέμα

 

Tags: