30/08/2015 17:18

Το ΕΛΑΜ τονίζει ότι «την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσει»

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αναφέρει ότι θα σταθεί θεματοφύλακας των εθνικών ιδανικών, αξιών και παρακαταθήκων της ελληνικής μας ιστορίας, “ανάχωμα στις μειοδοτικές πολιτικές που ξεκάθαρο στόχο έχουν τον αφελληνισμό της ελληνικής αυτής Μεγαλονήσου” σε ανακοίνωση του την Κυριακή 30 Αυγ. 2015.

Επιπλέον αναφέρει “από τα εθνικά συνθήματα του τύπου `Η Κύπρος είναι Ελληνική`, `την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω`, με τα οποία κατάφερε να δημιουργήσει κομματικό στρατό αλλά και να γαντζωθεί στην εξουσία, ο Νίκος Αναστασιάδης και το γιαλαντζί πατριωτικό κόμμα του ΔΗΣΥ, έφθασε στο σημερινό σημείο να δηλώνει με στόμφο ότι `η Κυπριακή Δημοκρατία δεν είναι Ελληνοκυπριακή Δημοκρατία`”, προσθέτοντας ότι “αν ο Δημοκρατικός Συναγερμός σήμερα αποφάσισε να ξεπουλήσει πατρίδα, το ΕΛΑΜ τονίζει ότι `την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσει`, γιατί οι Έλληνες εθνικιστές ότι λένε το εννοούν”.

i-eidisi comment: Το θέμα είναι αν ο Ν. Αναστασιάδης εκλέχθηκε με συνθήματα που θεωρεί ο καθένας ότι του ανήκουν ή το Κυπριακό ως Πρόβλημα; Τα σχόλια δικά σας!

Tags: