Τα μήλα Marlene γιορτάζουν 15 χρόνια επιτυχίας στην Κυπριακή Αγορά

Τα μήλα Marlene γιορτάζουν 15 χρόνια επιτυχίας στην Κυπριακή Αγορά
Booking.com

H Amalthia Trading, κορυφαίος εισαγωγέας φρέσκων φρούτων και λαχανικών γιορτάζει τα 15 χρόνια αποκλειστικής διανομής των μήλων Marlene στην Κυπριακή αγορά.

Η νέα καμπάνια του brand Marlene προβάλλεται τηλεοπτικά στα διάφορα μέσα, όπου επικεντρώνεται τόσο στην καταγωγή του brand όσο και στο φυσικό περιβάλλον στο οποίο παράγονται.

Εδραιωμένη στην κυπριακή αγορά για 70 χρόνια με πάνω από 570 πελάτες σε όλο το νησί, η Amalthia Trading αποτελεί σε αξιόπιστη εταιρεία διανομής η οποία προσφέρει τον επαγγελματισμό μιας μεγάλης εμβέλειας εταιρείας, με προσωπική φροντίδα της μικρής οικογενειακής επιχείρησης.

Τα μήλα Marlene, εισάγονται και διανέμονται από την  Amalthia Trading σε επιλεγμένες υπεραγορές και φρουταρίες σε όλη την Κύπρο.

Ιστορία

Τα μήλα Marlene, ευδοκιμούν στις Ιταλικές ‘Άλπεις, συνώνυμα της υπεροχής, της άψογης, ποιότητας και της γεύσης.  Οι 7 ποικιλίες των μήλων Marlene έχουν βραβευτεί με το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό  Mela Alto Adige PGI’ ( προστατευόμενη γεωγραφική περιοχή)  επισφράγιση την προέλευση τους από το Νότιο Τυρόλο.

Τι είναι αυτό που κάνει τα μήλα Marlene τόσο ξεχωριστά; Το άρωμα και η γεύση τους καθορίζεται από το χαρακτηριστικά του εδάφους στο Νότιο Τυρόλο, όπου αυτό τα θρέφει με πάνω από 300 μέρες φωτεινές μέρες και 2,000 ώρες ηλιοφάνειας τον χρόνο.  Επιπλέον, το ευρύ φάσμα θερμοκρασίας όπου εκτίθενται τα μήλα ανάμεσα στην μέρα και την νύκτα, τα κάνουν ιδιαίτερα τραγανά και με το χαρακτηριστικό χρώμα των μήλων του Νότιου Τυρόλου.

Οι φυτείες Marlene καλλιεργούνται σε πάνω από 5,000 οικογενειακές εκτάσεις γης. Τα μήλα της κάθε σοδειάς, ελέγχονται ένα προς ένα και καλλιεργούνται με υψηλές προδιαγραφές, φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον.

www.amalthiatrading.com

 

Διαβάστε επίσης:   Για φυσική λεύκανση και κατάλευκα δόντια – 7 τροφές που υπάρχουν σε όλες τις κουζίνες και κάνουν θαύματα
Κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ