7χρονο κοριτσάκι έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεων του 45χρονου γείτονα

7χρονο κοριτσάκι έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεων του 45χρονου γείτονα
Booking.com

Ένοχος κρίθηκε, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, 45χρονος από τη Λευκωσία, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο κοριτσάκι. Το δράμα του ανήλικου παιδιού που βρήκε δικαίωση, ενώπιον Κακουργιοδικείου, κράτησε περίπου 1μιση χρόνο (μεταξύ Σεπτεμβρίου 2014 και Μαΐου 2015 σε Δήμο της Επαρχίας Λευκωσίας). 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος”, η ιστορία ξεκίνησε όταν η μητέρα της 7χρονης μαθήτριας της Β’Δημοτικού, ζήτησε από την συμβία του 45χρονου γείτονα να βοηθά την μικρή στο διαβασμα της. Ο 45χρονος ενόσω βρισκόταν μόνος με την μικρή, μέχρι να επιστρέψει η συμβία του προέβη στις πράξεις για την οποίες έχει βρεθεί ένοχος.

Τα Χριστούγεννα του 2015 και ενώ η 7χρονη υπεβλήθη σε επι μακρόν σεξουαλική κακοποίηση από τον 45χρονο η ίδια εκμυστηρεύτηκε τα όσα έζησε στον 12χρονο ξάδελφο της και αυτός με τη σειρά του τα είπε όλα στην μητέρα της 7χρονης  οποία κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Μάλιστα, η παραπονούμενη ήθελε να κλείνουν τα παράθυρα και τις κουρτίνες του σπιτιού της, και οι γονείς της υποψιάζονταν πως φοβόταν τους λύκους. Όταν η ανήλικη έδωσε μαρτυρία στο δικαστήριο, αυτή έκλαιγε συνέχεια, διακοπτόταν η διαδικασία και ήθελε να τελειώσει για να πάει στους γονείς της.

Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχθηκε τα όσα του καταλογίζονταν  και έδωσε στα γεγονότα δική του εκδοχή, ωστόσο το Κακουργιοδικείο τον έκρινε ένοχο και την ερχόμενη Δευτέρα θα αγορευόσουν οι δύο πλευρές για μετριασμό της ποινής.

 

Διαβάστε επίσης:   Αυξητικοί οι αριθμοί υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Πραγματικότητα το Σπίτι του Παιδιού εντός του 2017