Κύπρια ετών 29 καταγγέλλει τον 22χρονο πρώην της για εξύβριση, κλοπή και βιασμό

Κύπρια ετών 29 καταγγέλλει τον 22χρονο πρώην της για εξύβριση, κλοπή και βιασμό
Booking.com

Περιστατικό εξύβρισης, κλοπής αλλά και βιασμού έχει ενώπιον της η Αστυνομία, η οποία μετά από καταγγελία 29χρονης εναντίον του 22χρονου πρώην φίλου της, πλέον κινείται αυτεπάγγελτα για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του i-eidisi η 29χρονη διατηρούσε για μικρό χρονικό διάστημα ερωτική σχέση με τον 22χρονο. Έπειτα επήλθε ο χωρισμός και σύμφωνα με την ίδια ο νεαρός δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την απόφασή της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι, για μικρό χρονικό διάστημα, συγκατοικούσε .

Ο νεαρός, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 29χρονη, την Κυριακή το απόγευμα πήγε στο σπίτι της και μπήκε μέσα, καθώς η πόρτα ήταν ανοιχτή. Έντονα και επίμονα της ζήτησε να συνεχίσουν να έχουν ερωτική σχέση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η 29χρονη αποκοιμήθηκε και ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας. Ο 22χρονος είχε μείνει εκεί με αποκορύφωμα τα απογευματινά γεγονότα.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με την καταγγελία, το απόγευμα της Δευτέρας (13/11/17), όταν ο νεαρός άνοιξε εκ νέου κουβέντα για το θέμα της μεταξύ τους σχέσης και επέμενε όπως παραμείνουν ζευγάρι . Η 29χρονη, η οποία ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ, καταγγέλλει ότι ο 22χρονος την πλησίασε, την ξεγύμνωσε και συνουσιάστηκε μαζί της παρά τη θέλησή της. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα κατά την προσπάθειά της να αντισταθεί στον 22χρονο αναφέρει ότι δέχθηκε χτυπήματα, απειλές και βρισιές, ενώ κατάστρεψε και διάφορα κουζινικά είδη.

Έπειτα από τα πιο πάνω, ο νεαρός φέρεται να άρπαξε από την τσάντα της καταγγέλλουσας το κινητό της, 850 ευρώ και τα κλειδιά της, μπήκε στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκε.

Μερικά λεπτά μετά επέστρεψε και έδωσε στην παραπονούμενη το κινητό της τηλέφωνο, αφού πρώτα το χτύπησε στο ταμπλό του οχήματος και του προκάλεσε ζημιά.

Μετά ο νεαρός εξήλθε από το αυτοκίνητό τους και εισήλθε εκ νέου στο σπίτι της παραπονούμενης και έκλεψε το DVR του σπιτιού. Το DVR είναι συσκευή η οποία είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και η αξία του είναι περί των 500 ευρώ (το συγκεκριμένο).

Η 29χρονη εξετάστηκε από γιατρό, καθώς μετέβη στο νοσοκομείο χθες. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι φέρει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της. Σήμερα αναμένεται και η ιατροδικαστική απόφαση μετά από εξέταση.

Εναντίον του 22χρονου αναμένεται να εξασφαλιστεί ένταλμα σύλληψης.

Το ΤΑΕ της επαρχίας στην οποία συνέβησαν τα πιο πάνω συνεχίζει να διερευνά το περιστατικό.

Πηγή: i-eidisi

Διαβάστε επίσης:   Λευκωσία - 35χρονος βιαστής ασελγούσε για ενάμιση χρόνο σε κοριτσάκι 7μιση ετών