Στρατιώτης ισχυρίζεται γρονθοκόπημα από τον Διοικητή του (Φωτογραφίες)

Στρατιώτης ισχυρίζεται γρονθοκόπημα από τον Διοικητή του (Φωτογραφίες)
Booking.com

Περιστατικό βίας σε στρατόπεδο στη Λεμεσό βλέπει το φως της δημοσιότητας, την ώρα που η Αστυνομία δεν έχει ενώπιον της ένα τέτοιο περιστατικό. 

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση ένας στρατιώτης ο οποίος έχει προγραμματισμένο ταξίδι την Τετάρτη ισχυρίζεται ότι ο Διοικητής του στρατοπέδου στο οποίο υπηρετεί του ζήτησε να δει τα εισιτήρια τα οποία έκδωσε.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος ο στρατιώτης καθώς έψαχνε να τα βρει το κινητό του τηλέφωνο, ο Διοικητής είπε πως δεν τα θέλει. Ο στρατιώτης του απάντησε «ένα λεπτό να σου τα δείξω να δεις ότι είναι αλήθεια» και σύμφωνα με τον ίδιο πρόταξε το χέρι του για να δει ο Διοικητής του την οθόνη του κινητού του.

Ο στρατιώτης ισχυρίζεται ότι σε εκείνο το σημείο ο Διοικητής του χτύπησε στο χέρι και ο νεαρός τον ρώτησε «τι κάμνεις»; Τότε ο Διοικητής, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του στρατιώτη, δέχθηκε γροθιά στο μάτι ενώ στο σημείο πλησίασε ο ανθυπασπιστής του. Τον μετέφερε, όπως ισχυρίζεται, σε ερμάρι και τον έδειρε στο κεφάλι, το λαιμό και στο μάτι. Κατά την προσπάθειά του να ξεφύγει, αναφέρει ο στρατιώτης, δέχθηκε κλωτσιές.

Ο εθνοφρουρός, σύμφωνα με την πληροφόρηση μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όταν αυτές ολοκληρωθούν αναμένεται να μεταβεί στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

Τους δικούς του ισχυρισμούς έχει ο Διοικητής
Σύμφωνα με ασφαλή πληροφορίες του i-eidisi ο Διοικητής του στρατοπέδου έχει ενημερωθεί για τα όσα ο στρατιώτης ισχυρίζεται και προβάλλει τους δικού του ισχυρισμούς.

Μητέρα στρατιώτη: «Τηλεφώνησα ήδη στο ΓΕΕΦ»
Όπως πληροφορείται η στήλη η μητέρα του στρατιώτη μετέβη στο νοσοκομείο καθώς την ενημέρωσε ο γιος της ότι βρίσκεται εκεί. Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Διοικητής δεν έχει κανένα δικαίωμα να κτυπά τα παιδιά του κόσμου. Έκανε οτιδήποτε, να τον τιμωρήσει. Δεν είμαστε στο Μεσαίωνα να κτυπά τα κοπελούθκια του κόσμου. Υπάρχουν τιμωρίες . Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κτυπά τα παιδιά του κόσμου. Πως θα πηγαίνουν στρατό όταν οι ίδιοι οι Διοικητές κάνουν στα κοπελούθκια τούτα τα πράματα ούλλα. Είμαι έξω φρενών μαζί του» ήταν όσα είπε.
Ακόμη δεν δίστασε να αναφέρει ότι θα καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία ενώ είπε ότι ήδη έχει τηλεφωνήσει στο ΓΕΕΦ προκειμένου να ζητήσει διερεύνηση της υπόθεσης.

Το ΚΥΠΕ επικοινώνησε με το Υπουργείο Άμυνας, το οποίο επιβεβαίωσε πως το περιστατικό έχει καταγγελθεί και έχει διαταχθεί έρευνα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οτιδήποτε που να μπορεί να σχολιαστεί.

Πηγή: i-eidisi

Διαβάστε επίσης:   Διήμερη απεργία πείνας πραγματοποιούν Κούρδοι, στη Λεμεσό

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ