Λήξαν για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη το θέμα Σαλαφώρη “Λάθη κάνουμε όλοι”- Παραμένει πιστός στις τάξεις του ΔΗΣΥ

Λήξαν για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη το θέμα Σαλαφώρη “Λάθη κάνουμε όλοι”- Παραμένει πιστός στις τάξεις του ΔΗΣΥ

Εν μέσω  αναβρασμού της προεκλογικής εκστρατείας εν όψει προεδρικών εκλογών, φαίνεται ότι δεν περισσεύει κανένας από τις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού. 

Για τον ΔΗΣΥ φαίνεται πως το ζήτημα που προέκυψε με τον πρώην Κοινοβουλευτικό Συνεργάτη, θεωρείται λήξαν μετά τις σεξιστικές δηλώσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εναντίον της κ. Χαραλαμπίδου.

Η αντίδραση του ΔΗΣΥ ήταν άμεση και ξεκάθαρη, καθώς διέκοψε τη συνεργασία με τον εν λόγω συνεργάτη.

Η υπόθεση Παναγιώτη Σαλαφώρη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το sigmalive, δεν διέλαθε της προσοχής του προέδρου Αναστασιάδη, καθώς όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, σε συγκέντρωση στελεχών του ΔΗΣΥ σε επαρχιακό επίπεδο, η οποία έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός ΔΗΣΥ και επίσημα ο Παναγιώτης Σαλαφώρης μετά το σεξιστικό σχόλιο προς την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Τέλος ο Σαλαφώρης από τον ΔΗΣΥ αλλά…ο Άντρος Κυπριανού δεν πείθεται “περί πολιτικού πολιτισμού

Απολογείται ο Σαλαφώρης για το λεοπαρδαλέ, το βυζί έξω και το στραβό σασί που είπε για την Χαραλαμπίδου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται το sigmalive, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι πρόκειται όντως για λάθος, ωστόσο, όπως είπε, “λάθη κάνουμε όλοι”. Συνέχισε λέγοντας πως σέβεται την απόφαση του κόμματος, ωστόσο ο Παναγιώτης παραμένει Συναγερμικός και όλοι είναι απαραίτητοι σε αυτή τη μάχη.

Πληροφορίες από το περιβάλλον Σαλαφώρη αναφέρουν ότι όντως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ του ιδίου και του Δημοκρατικού Συναγερμού, καθώς ο ίδιος αναγνωρίζει ότι το λάθος ήταν δικό του στο συγκεκριμένο περιστατικό και παραμένει πιστός στις τάξεις του κόμματος.

 

Διαβάστε επίσης:   ΠτΔ: Θετικό βήμα η Τουρκία να συζητήσει εξωτερικές πτυχές πριν τις συνομιλίες