Οι τέσσερις καταζητούμενοι για την απόπειρα φόνου στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό

Οι τέσσερις καταζητούμενοι για την απόπειρα φόνου στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό

Η Αστυνομία καταζητεί τέσσερα πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόπειρας φόνου, τα οποία διαπράχθηκαν στις 2/11/2017 στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων πρόσωπων. Εναντίον των δύο προσώπων, εξασφαλίστηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται, ενώ τα δύο άλλα πρόσωπα αγνώστων στοιχείων αναζητούνται.

Στοιχεία 1ου καταζητούμενου: MANINDER SINGH, 20 ετών από την Ινδία.

Στοιχεία 2ου καταζητούμενου: GURSEWAK SINGH, 21 ετών, από την Ινδία.

Στοιχεία 3ου και 4ου αναζητούνται.

Στις 3/11 η Αστυνομία ανέφερε σε δελτίο της τα εξής:

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό δύο τραυματισμένων προσώπων στην περιοχή της Επίχωσης. Συγκεκριμένα, γύρω στις 8μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό, βρίσκονταν δύο πρόσωπα τα οποία ήταν τραυματισμένα. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο τραυματίες. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα 27χρονο και ένα 21χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος, φέρει βαθύ τραύμα στο άνω μέρος του στέρνου και τραύμα στην αριστερή θωρακοκοιλιακή χωρα, τα οποία φέρονται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Ο τραυματίας, αφού διασωληνώθηκε, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο 21χρονος, φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο επίσης φέρεται να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Αφού έγινε συρραφή του τραύματός του, κρατήθηκε για νοσηλεία. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία γύρω στις 7.50μ.μ. χθες, ενώ ο 27χρονος και ο 21χρονος βρίσκονταν στην περιοχή της Επίχωσης, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα πέντε προσώπων, τα οποία φέρονται να τους τραυμάτισαν με μαχαίρι. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πλέον φαίνεται ότι οι έρευνες έφτασαν στα πρόσωπα αυτά και έτσι η αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των ύποπτων προσώπων να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (αριθμός τηλεφώνου 25805057 – 25805521) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Διαβάστε επίσης:   Σοβαρά τραυματισμένη η 44χρονη που παρασύρθηκε από 81χρονο