Παράπονα για την έκθεση το ΓΓ του ΟΗΕ εξέφρασε ο Οζγκιουργκιούν

Παράπονα για την έκθεση το ΓΓ του ΟΗΕ εξέφρασε ο Οζγκιουργκιούν

Η προσπάθεια στην έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για τις καλές του υπηρεσίες για την εξισορρόπηση της άδικης και αρνητικής στάσης της ε/κ πλευράς με την ειλικρινή και γενναιόδωρη στάση της τουρκικής πλευράς είναι απαράδεκτες, ανάφερε σε γραπτή δήλωση το «πρωθυπουργικό γραφείο».

Μετά την αντίδραση από τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη προχθές και την αντίδραση του «υπουργείου εξωτερικών» χθες, αργά το απόγευμα της Τετάρτης στη δήλωση του «πρωθυπουργικού γραφείου» αναφέρει ότι η έκθεση αυτή του ΓΓ του ΟΗΕ για την κατάρρευση της διαδικασίας διαπραγματεύσεων δεν διαφέρει από τις προηγούμενες εκθέσεις του ΟΗΕ. «Με έκπληξη βλέπουμε πως η έκθεση παραβλέπει τις πραγματικότητες».

Κάνει επίσης λόγο σε νέες καιροσκοπικές τακτικές της ελληνικής και ε/κ πλευράς καθημερινά και επικρίνεται το ότι στην έκθεση δεν γίνεται αναφορά στην απόρριψη εκ μέρους της ε/κ πλευράς της εκ περιτροπής προεδρίας παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει νωρίτερα και στην επιμονή της σε μηδενικά στρατεύματα και μηδενικές εγγυήσεις που είναι απαράδεκτα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ