“Η Μαριέ είναι και δικό σας παιδί…”- Το συγκινητικό μήνυμα και η θερμή παράκληση της οικογένειας της 4χρονης

“Η Μαριέ είναι και δικό σας παιδί…”- Το συγκινητικό μήνυμα και η θερμή παράκληση της οικογένειας της 4χρονης

165 μέρες από την απαγωγή της μικρής Marie-Ελένης από τον νορβηγό πατέρα της και οι δικοί της άνθρωποι ανέβηκαν το δικό τους Γολγοθά μέχρι τον εντοπισμό της.

Μέσα από τη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook πριν από αρκετούς μήνες, η οικογένεια της θέλησε να δώσει ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία όπως επίσης απευθύνει έκκληση προς το κοινό να σεβαστεί τις πρώτες μέρες του παιδιού με την άφιξη της στην Κύπρο.

Στιγμές πολύτιμες. Άνθρωποι σπάνιοι.

Τόσες πολλές μέρες, τόσα πολλά συναισθήματα.

Τρόμος, πανικός, λύπη, απόγνωση, ελπίδα, πίστη, αγάπη.

Η απόλυτη εναλλαγή του σκότους με το φως. Κάθε μέρα. Όλη μέρα.

Η πίστη ότι σύντομα θα έχουμε το αστεράκι μας, φάρος φωτεινός για 165 μέρες.

Μια ομάδα ενωμένη. Άλλοτε σήκωνε στους ώμους του τον πόνο ο ένας κι άλλοτε ο άλλος. Μια ομάδα, μια οικογένεια, μια αγάπη. Ένας κοινός στόχος.

Ονόματα πολλά. Σύντομα θα αναφερθούν ένα ένα. Επειδή έτσι πρέπει. Επειδή το ευχαριστώ ξεχυλιζει από μέσα μας.

Εσείς, η κινητήριος δύναμη. Η προσευχή σας, οι ευχές σας. Τα μηνύματα σας, τα δάκρυα σας, οι αγκαλιές σας. Ποτέ δεν θα μπορέσω να σας πω αρκετά ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Χίλιες φορές. Να σας έχει όλους ο Θεός καλά.

Η Μαρίε είναι και δικό σας παιδί. Σας αξίζει να έχετε νέα της, σας αξίζει να βλέπετε την χαρά της. Όμως, αυτές οι πρώτες μέρες είναι το βάλσαμο που θα μαλακώσει και θα γιανει τις ψυχές μαμάς και κόρης. Γι αυτό, σας παρακαλώ, όπως σταθήκατε γίγαντες τόσο καιρό δίπλα μας, κάνετε ακόμη κάτι τελευταίο. Κατεβάστε τις φωτογραφίες του μωρού μας, του παιδιού όλων μας, και δώστε χώρο και χρόνο στο μωρό μας, στο μωρό σας. Και σας υπόσχομαι πολύ πολύ συχνά θα σας γράφω τα νέα της. Δώστε της μόνο λίγο χρόνο για να κερδίσει και πάλι την παιδική της ηλικία, την ιδιωτική της ζωή.

Εμείς εδώ θα είμαστε, η σελίδα μας είναι πάντα ανοικτή για όλους σας. Ευχαριστώ Άνθρωποι.

Διαβάστε επίσης:   Διέσχισε 2 ηπείρους,έκανε 10.000 χλμ με γυμνά πόδια και βρέθηκε μετά από 5 χρόνια στη ζούγκλα

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ