Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές το σκηνικό του καιρού

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές το σκηνικό του καιρού

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τη θερµοκρασία να παραµένει στα ίδια επίπεδα.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης:   O Καιρός: Χειμωνιάτικο το σκηνικό ακόμα- Βροχές,καταιγίδες,χιόνια-Διαβάστε εδώ τις προβλέψεις