Θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκωσία – Έκκληση από την Αστυνομία για πληροφορίες

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκωσία – Έκκληση από την Αστυνομία για πληροφορίες

Στις 13:50 το μεσημέρι, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για σφοδρή τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρα των κυκλικό κόμβο Καλαμών. Όπως διεφάνη, οδηγός οχήματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποτέλεσμα της απώλειας ελέγχου ήταν το όχημα να κτυπήσει σε διαφημιστική πινακίδα με αποτέλεσμα το όχημα να υποστεί εκτεταμένες ζημιές και οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν σε αυτό.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν ισχυρή αστυνομική δύναμη, ασθενοφόρο και η πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μετά τον απεγκλωβισμό τους, οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Πρόκειται για δύο πρόσωπα Ρουμανικής καταγωγής, έναν άντρα ηλικίας 35 χρόνων και μια γυναίκα 26 χρόνων. Να σημειωθεί ότι λόγω του τροχαίου έκλεισε η έξοδος προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών καθώς και η μια λωρίδα με κατεύθυνση τα φώτα Καλησπέρα.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στο κοινό για πληροφορίες σε σχέση με το περιστατικό. Αν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σε σχέση με το τροχαίο παρακαλείται όπως επικοινωνήσει με την τροχαία Λευκωσίας ή την γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη, 1460

Σφοδρή τροχαία σύγκρουση στην είσοδο της Λευκωσίας

Πηγή: i-eidisi

 

Διαβάστε επίσης:   Ραγδαία αύξηση καταγράφει η ανταπόκριση των πολιτών στα post της Αστυνομίας στα Social Media

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ