Μείνε σε επαφή με όλους, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Μείνε σε επαφή με όλους, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Θες να φεύγεις για εκδρομές σε απόμερα μέρη, που κάποιοι χαρακτηρίζουν ως «άκρη του κόσμου». Είσαι περιπετειώδης και σου αρέσει να ανακαλύπτεις συνέχεια καινούριες συγκινήσεις, παντού. Ή είσαι ο τύπος που του αρέσουν τα ήσυχα μέρη, οι βόλτες με την παρέα στην πόλη, το θερινό σινεμά, η ηρεμία.

Όποιος τύπος κι αν είσαι, είσαι άνθρωπος της εποχής σου! Και ό,τι κι αν κάνεις, το κάνεις με το smartphone στο χέρι. Και το μόνο σίγουρο, είναι ότι έχεις την ανάγκη γρήγορου internet, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Για να ανεβάζεις φωτογραφίες με τα πόδια σου χωμένα στην άμμο, να μοιράζεσαι με το έτερον σου ήμισυ την ανατολή του ήλιου με βιντεοκλήση, να κάνεις facebook live από τον γάμο του κολλητού σου, να στέλνεις εκείνο το επείγον email, ενώ είσαι μακριά από το γραφείο.

Διαβάστε επίσης:   Βλέπουν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σήμερα οι συντεχνίες της Cyta

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά, γιατί είσαι συνδεδεμένος με το αξιόπιστο και το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο δίκτυο στην Κύπρο, αυτό της Cytamobile-Vodafone. Ένα δίκτυο που σου προσφέρει γρήγορο internet, όπου κι αν βρίσκεσαι, με πολύ υψηλές ταχύτητες, ανά πάσα στιγμή, για να έχεις τη δύναμη να συνδέεσαι, ακόμη και στην «άκρη του κόσμου».

Αυτό το καλοκαίρι, η μόνη σου έγνοια για τις διακοπές σου θα είναι το αντηλιακό και η γεμάτη μπαταρία του κινητού σου. Γιατί όπου κι αν πας, το σίγουρο είναι ότι θα είσαι συνέχεια συνδεδεμένος!

Για να είσαι ακόμη πιο ξέγνοιαστος φέτος, συνδέσου τώρα ή ανανέωσε ένα πρόγραμμα RED και πάρε 20% έκπτωση στη βασική συνδρομή για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου. Αν είσαι ήδη πελάτης RED, θα απολαμβάνεις διπλάσια ΜΒ για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Λοιπόν, για πού θα το βάλεις σήμερα;

Διαβάστε επίσης:   Στρατηγικό επενδυτή με 25% και την διαχείρηση του οργανισμού υπό την επίβλεψή του προτίνει ο Γ. Λιλλήκας για τη CYTA

 

 

Κατηγορία PRESS RELEASE