Ματιά στον καιρό

Ματιά στον καιρό

Η θερμή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από το Σάββατο.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3  μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα νότια και τα ανατολικά παράλια,  γύρω στους 22  στα υπόλοιπα παράλια και στους 17  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης:   Ο καιρός σήμερα Τεταρτη- Προβλέψεις για τις επόμενες μερες

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι, 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 32 στα παράλια και γύρω στους 30  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο,  την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ