Τούρκος νεκρός μόνο στο Survivor

Τούρκος νεκρός μόνο στο Survivor

Στο όνομα λοιπόν της τηλεοπτικής εκπομπής ονόματι Survivor όλοι οι κατ’ εξοχήν Ελληναράδες που βρίζουν ασύστολα κατά καιρούς τους Τούρκους και έχουν σημαία τους το γνωστό σύνθημα “Τούρκος καλός μόνον νεκρός” δεν χάνουν ευκαιρία να παρακολουθούν ανελλιπώς το εν λόγω ριάλιτι, ξεχνώντας ή αγνοώντας ή μη γνωρίζοντας πώς η παραγωγή του ανήκει στον 47χρονο Τούρκο Ατζούν Ιλιτζαλί {Acun Ilicali}.

Άρα, σε ποιους φέρεται κατάφωρα εναντίον μεγάλη μερίδα του ελληνικού και κυπριακού λαού;

Αποτελεί το άκρον άωτον της αστειότητας αυτοί οι οποίοι κακολογούν ολημερίς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον ψεσινό αγώνα Ελλήνων με Τούρκων μαχητών και διάσημων. Αυτοί οι 300 και βάλε χιλιάδες που μη χάνοντας ευκαιρία στήνουν το Λεωνίδιο ανάστημά τους και την ασπίδα κάθε εθνικιστικής έξαρσης ώστε να χρυσοπληρώνουν αδρά την τηλεθέαση που τσεπώνει ο Ακούν. Αυτοί που μισούν τον κάθε Τούρκο Ακούν, αλλά στο όνομα της πατρίδος σκύβουν χωρίς ντροπή και χωρίς αιδώ ώστε να είναι πάντα in μέσα στα πράγματα και διαρκώς προχωρημένοι και συνεχώς και συνεπώς στη μόδα της εποχής και των ημερών, μήπως και τους πει κάποιος οπισθοδρομικούς.

Διαβάστε επίσης:   Mισώ το iphone μου!

Ο κάθε μίμος Ελληναράς, ο κάθε αλαζόνας Κυπραίος πασχίζει διακαώς να ευρίσκεται πρώτο τραπέζι πίστα κι ας προσφέρει τον οβολόν του και σ’ ένα Τούρκο μαχητή. Και τι έγινε δηλαδή; Όταν όμως η πατρίδα μας τους έχει ανάγκη να πουν το περιβόητο “Μολών Λαβέ” σαν αρχαίοι Σπαρτιάτες τότε εξευτελίζουν και την κάθε Τουρκάλα μάνα με το μεγαλύτερο κιόλας μίσος του κόσμου. Τόση ξεφτίλα πια. Ολημερίς βρίζουνε τους Τούρκους γκρεμίζοντας το παλάτι που χτίζουνε ολοβραδίς του Mr Survivor Ακούν.

 Έτσι είναι. Οι μετοχές είναι μετοχές. Κι ας είναι και Τουρκικές. Ελληνοτουρκική φιλία για τα σκουπίδια έναν πράμαν. Απ’ τη μια το προσκύνημα του βρώμικου χρήματος στέκει “αγέρωχο” και απ’ την άλλη σε μια διάσταση μοναδική τα τείχη του κάστρου του Βουφαβέντο εκεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο κι οι ψυχές των νεκρών και των αγνοούμενών μας σπαράζουν απ’ τον πόνο κραυγάζοντας δυνατά: “Ακόλουθοι κι επιζώντες του Survivor ντροπή σας!!

Διαβάστε επίσης:   «Οι παππούδες μας πρόσφυγες. Οι γονείς μας μετανάστες. Εμείς ρατσιστές;»

 

Γράφει: Μάριος Φρίξου

Φιλόλογος / Συγγραφέας

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΗ