Συννεφιά και βροχές το βράδυ- H πρόβλεψη του καιρού

Συννεφιά και βροχές το βράδυ- H πρόβλεψη του καιρού

Ασταθής αέρια μάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα,  ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές,  ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε,  ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος,  ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 11  στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο,  ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί,  μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 24  στα παράλια και στους 19  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης:   Καιρός: Σκόνη και ζέστη - Αλλάζει αύριο το σκηνικό

Το Σάββατο,  ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες,  ενώ από νωρίς το βράδυ θα υπάρξει αισθητή βελτίωση.  Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα,  ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.