26χρονη έπεσε θύμα βιασμού- Ολονυχτίς το ΤΑΕ Λευκωσίας στο Μακάρειο Νοσοκομείο

26χρονη έπεσε θύμα βιασμού- Ολονυχτίς το ΤΑΕ Λευκωσίας στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Γύρω στις 10 το βράδι της Τετάρτης (17/5) το ΤΑΕ Λευκωσίας δέχθηκε καταγγελία για βιασμό 26χρονης γυναίκας ελλαδικής καταγωγής από άνδρα με καταγωγή από το Καμερούν. 

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, έσπευσαν στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου βρισκόταν η 26χρονη υπό τη συνοδεία γυναίκας, πολωνικής καταγωγής, μέλους της φιλανθρωπικής οργάνωσης Caridas Cyprus. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία η Πολωνή, η 26χρονη επικοινώνησε μαζί της γύρω στις 6 το απόγευμα για να πάει να την παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο αναφέροντας της ότι υπέστη βιασμό από νεαρό άνδρα από το Καμερούν.

Τα μέλη του ΤΑΕ επιχείρησαν να μιλήσουν με την 26χρονη, ωστόσο αυτή αρνήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε σε σχέση με το περιστατικό. Έδωσε όμως ενυπόγραφη συγκατάθεση για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Στη συνέχεια όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους η ίδια αρνήθηκε, όπως επίσης αρνήθηκε να εξεταστεί από γυναικολόγο του Μακάρειου Νοσοκομείου και να παραδώσει τα ρούχα της και στη συνέχεια εγκατέλειψε το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές η 26χρονη φαίνεται να είναι άτομο το οποίο αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: i-eidisi.com

Διαβάστε επίσης:   Ενώπιον του Κακουργιοδικείο Πάφου ο 22χρονος για υπόθεση βιασμού, κλοπής και επίθεσης σε βάρος 29χρονης