Φως στα αίτια του θανάτου του 33χρονου Αστυνομικού ρίχνει η νεκροψία

Φως στα αίτια του θανάτου του 33χρονου Αστυνομικού ρίχνει η νεκροψία

Κατέδειξε τα αίτια του θανάτου του 33χρονου Αστυνομικού, Χρίστου Χρίστου, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του η οποία διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου. Ο νεαρός Αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός χθες από τη σύζυγο του στην οικία τους στο Δάλι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια θανάτου του 33χρονου είναι “καρδιακό περιστατικό, υπό διερεύνηση”, κάτι που σημαίνει ότι ο θάνατος του επήλθε από καρδιακό επεισόδιο, ωστόσο τα αίτια του αναμένεται να διερευνηθούν. Εξάλλου, έχουν  ληφθεί τα απαραίτητα δείγματα, τα οποία εστάλησαν για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται ότι θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου Αστυνομικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχαιρετά από το Facebook η Αστυνομία το 33χρονο μέλος της το οποίο πέθανε ξαφνικά

Πενθεί η Αστυνομία Κύπρου

Διαβάστε επίσης:   Βίντεο: Αστυνομικός σώζει σκύλο που θα πέθαινε από τη ζέστη σε αυτοκίνητο

Με μια σύντομη ανακοίνωσή της, χθες,  η Αστυνομία Κύπρου, εξέφρασε την θλίψη της για τον χαμό του άξιου τέκνου της και τα συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

«Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε σήμερα, 16/05/2017, ένα άξιο τέκνο της, τον Αστυφύλακα 935, Χρίστο Χρίστου, ο οποίος υπηρετούσε στην Τροχαία Λευκωσίας.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά είναι δεδομένη.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 16:00 στον ιερό ναό Χρυσοσώτηρος, στο Πέρα Χωριό Νήσου. Αντί στεφάνων θα δοθούν εισφορές για την οικογένεια.»

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ