Πανέτοιμοι οι MVP της Κυβέρνησης να έρθουν αντιμέτωποι με την ομάδα του Λούη Πατσαλίδη με προπονητή τον Πρόεδρο

Πανέτοιμοι οι MVP της Κυβέρνησης να έρθουν αντιμέτωποι με την ομάδα του Λούη Πατσαλίδη με προπονητή τον Πρόεδρο

Το άγχος στην ομάδα της κυβέρνησης, είναι πλέον εμφανές.

Αυτό εξάλλου αποδεικνύεται και από τη σκληρή προπόνηση που έκαναν χθες τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ενόψει του καλαθοσφαιρκού αγώνα με την ομάδα του Λούη Πατσαλίδη την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί στο Λευκόθεο.

Μπορεί ο αγώνας να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς διοργανώνεται για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και με σύνθημα «Η ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ», ωστόσο τα μέλη της κυβέρνησης ίδρωσαν για τα καλά τις φανέλες.

Στο ρεπορτάζ του Χάρη Παπαθεοχάρους, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα», οι Γιώργος Λακκοτρύπης και Νίκος Χριστοδουλίδης φάνηκε οτι θα σηκώσουν στους ώμους τους το «βάρος» ολόκληρης της ομάδας…

Την ομάδα της Κυβέρνησης απαρτίζουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και οι Υπουργοί: Γιώργος Λακκοτρύπης, Γιώργος Παμπορίδης, Μάριος Δημητριάδης, Νίκος Κουγιάλης, Κώστας Καδής. Μονάδα Προεδρικής Φρουράς: Δημήτρης Θεοδούλου, Μάριος Νεοκλέους, Αντώνης Αντωνίου, Πάρις Κυριάκου, Πέτρος Γενάρης, Πάμπος Χαραλάμπους, Κύπρος Κυριάκου Προεδρία της Δημοκρατίας: Γιώργος Παναγιώτου, Μάριος Στεφανίδης, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Διαβάστε επίσης:   Μέτρα από την κυβέρνηση Αναστασιάδη για αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων αναμένει ο Ν. Παπαδόπουλος

Την ομάδα της εκπομπής The Λούης Night Show απαρτίζουν οι: Λούης Πατσαλίδης, Παναγιώτης Κυριάκου, Τεύκρος Νεοκλέους, Πέτρος Πέτρου, Νικόλας Ζαννέττος, Κωσταντίνος Κωσταντίνου, Νικήτας Κυριάκου (ΑΝΤ1), Τάσος Θεοδώρου (MEGA), Ανδρέας Πολεμιδιώτης, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Γιώργος Χριστοφή, Ανδρέας Καφκαλιάς, Σάββας Παπαδόπουλος, Αδάμας Ιγνατίου, Βάσσος Αθηνοδώρου και Κώστας Μιχαήλ.

Πηγή: Alphatv

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ