Σκόνη στην ατμόσφαιρα και άνοδος θερμοκρασίας στο μενού του καιρού

Σκόνη στην ατμόσφαιρα και άνοδος θερμοκρασίας στο μενού του καιρού

Ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.  Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται σκόνη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Απόψε,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Τοπικά,  κατά τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νότιοι,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και τοπικά το απόγευμα μέχρι νοτιοδυτικοί μέτριοι, 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 27  στα νότια και ανατολικά παράλια,  γύρω στους 26  στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 20  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή,  τις αυγινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις,  ωστόσο σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη ∆ευτέρα,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.