Λεμεσός: 25χρονη πέθανε μπροστά στα μάτια της μάνας της – Είχε εξεταστεί προηγουμένως από γιατρό

Λεμεσός: 25χρονη πέθανε μπροστά στα μάτια της μάνας της – Είχε εξεταστεί προηγουμένως από γιατρό

Δεκαπέντε λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι σήμερα, 25χρονη από τη Λεμεσό βρισκόταν με την μητέρα της, στον χώρο στάθμευσης του παλιού νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο i-eidisi αστυνομική πηγή, η 25χρονη είχε εξεταστεί νωρίτερα από παθολόγο, καθώς τις τελευταίες μέρες δεν αισθανόταν καλά. Η νεαρή, σύμφωνα με την πληροφόρηση, αφού εξετάστηκε και μετέβη στον χώρο στάθμευσης, αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος.

Μεταφέρθηκε από ιατρούς και νοσοκόμους του νοσοκομείου σε αίθουσα του παλαιού νοσοκομείου Λεμεσού, όπου εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με σκοπό να την επαναφέρουν, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν έγινε κατορθωτό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τα δύο νοσοκομεία, ενώ επιθεώρησαν και τη σωρό της νεαρής, η οποία δεν φέρει οιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την 48χρονη μητέρα, η 25χρονη έπασχε από σύνδρομο Down και τις τελευταίες μέρες ένιωθε άρρωστη. Αυτός ήταν και ο λόγος της σημερινής επίσκεψής της στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημέρωθηκε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος θα διενεργήσει νεκροψία επί της σορού της νεαρής, αύριο το πρωί.

Πηγή: i-eidisi

Διαβάστε επίσης:   Εκδήλωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο ΓΝ Πάφου

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ