«Δεν επικρότησα» Πως απαντά ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ για το Τεράστιος κάτω από ανάρτηση για την ΕΟΚΑ Β

«Δεν επικρότησα» Πως απαντά ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ για το Τεράστιος κάτω από ανάρτηση για την ΕΟΚΑ Β

Μία δημοσίευση χρήστη του Facebook, με αναφορά στον Βουλευτή του ΕΛΑΜ, Λίνο Παπαγιάννη και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Νίκο Κέττηρο, με τον οποίο λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια, προκάλεσε καταιγισμό σχολίων, με εξυβριστικό περιεχόμενο και σοβαρές απειλές. Ο Λίνος Παπαγιάννης απάντησε στην συγκεκριμένη ανάρτηση, αποκαλώντας τεράστιο τον χρήστη, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση της ΕΟΚΑ Β και τις δολοφονίες ελληνοκυπρίων σε καφενεία, εκτιμώντας ότι κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και για τους Βουλευτές που στήριξαν την πρόταση ΔΗΣΥ για κατάργηση της αναφοράς του ενωτικού δημοψηφίσματος.

Ως απάντηση στο σχόλιο του χρήστη, ο οποίος μάλιστα βραβεύθηκε πρόσφατα από θεσμό γνωστού συγκροτήματος, ως ο άντρας της χρονιάς για το τόλμημα και τη θέληση του να ανέβει στο βουνό το Ολύμπου, ενώ βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, ο Λίνος Παπαγιάννης χαρακτήρισε «τεράστιο» τον χρήστη, ανταποδίδοντας τη φιλοφρόνηση που του είχε κάνει.

Διαβάστε επίσης:   Ερώτηση με σοβαρές υπόνοιες – Ξαδέλφια με τον Νεοκλέους της Providencia νεοδιορισθείσα προϊστάμενη του τμήματος φορολογίας;

Μιλώντας το πρωί στον Active, ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ, απέδωσε προσπάθεια εθνικού διχασμού στο ΑΚΕΛ, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν επικρατεί οποιαδήποτε τάση για διάσπαση.

Όταν ερωτήθηκε εάν αναρτήσεις όπως η συγκεκριμένη, την οποία και επικρότησε,  συμβάλλουν προς τη διατήρηση της εθνικής ενότητας, ο κύριος Παπαγιάννης ισχυρίστηκε ότι αποκάλεσε γίγαντα τον συγγραφέα του σχολίου, απαντώντας μόνο στη φιλοφρόνηση και στον τίτλο του «μεγάλου», όπως του αποδόθηκε από τον χρήστη του facebook.

«Δεν συμφωνώ με το σχόλιο του. Έγραψε το σχόλιο του έβαλε τελεία και άλλαξε γραμμή και μου έγραψε Λίνο Παπαγιάννη είσαι μεγάλος και εγώ του απάντησα και εσύ είσαι τεράστιος», είπε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ, προσθέτοντας πως στη συγκεκριμένη δημοσίευση υπήρχαν και άλλα τόσα σχόλια εναντίον του, στα οποία απάντησε με τρόπο που να μην προκαλεί, κατά τα λεγόμενα του.

Διαβάστε επίσης:   Ψήφο κατά την κρίση των πολιτών αποφάσισε το ΕΛΑΜ

Τέλος κατέληξε ότι με δεν γνωρίζει προσωπικά τον συγκεκριμένο χρήστη του Facebook.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ