Κάντε την καριέρα που ονειρεύεστε με τη βοήθεια της SocialSpace Academy!

Κάντε την καριέρα που ονειρεύεστε με τη βοήθεια της  SocialSpace Academy!

Ένας χώρος γεμάτος πρακτική και γρήγορη μάθηση. Ένας χώρος γεμάτος ευκαιρίες για εξέλιξη δεξιοτήτων και γνώσεων. Ένας χώρος με έμπειρους, κορυφαίους εκπαιδευτές, που σας καθοδηγούν στην ανάπτυξη και την ανέλιξη, αφήνοντας τις θεωρίες κατά μέρος και προσφέροντας πραγματική, πρακτική εκπαίδευση σε δεξιότητες που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά στην εργασία σας. Αυτός ο χώρος ονομάζεται SocialSpace Academy.

Η SocialSpace Academy είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο εγκεκριμένο από την ΑνΑΔ, πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9000:2015, που προσφέρει κατάρτιση και διά βίου μάθηση από το 2011. Επιλέγει προσεχτικά έμπειρους και εξειδικευμένους εκπαιδευτές, οι οποίοι παράλληλα με την εκπαίδευση ασκούν το αντικείμενο που διδάσκουν και στην πράξη, άρα είναι σε θέση να προσφέρουν εφαρμόσιμες γνώσεις και πρακτικές συμβουλές, ικανές να προετοιμάσουν τους συμμετέχοντες για να αντεπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός προσφέρει πιστοποιημένα, ανοικτά, πολυεπιχειρησιακά και ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες με γνώμονα τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης αλλά και αυτές της ευρύτερης αγοράς, γι’ αυτό και τυγχάνει της εμπιστοσύνης μεγάλων οργανισμών, υψηλόβαθμων στελεχών, ανέργων, καθώς και φοιτητών, οι οποίοι μπορούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους επωφελούμενοι από τα επιδοτούμενα από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) σεμινάρια και ανοικτά προγράμματά του.

Στη SocialSpace Academy μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικά σεμινάρια και πιστοποιήσεις στους τομείς του Digital Marketing όπως Social Media, Online Διαφήμιση, SEO, e-Commerce & e-Branding & Online Reputation Management, της Οργάνωσης, Εκπαίδευσης και Διοίκησης όπως Εργατική νομοθεσία, Human Resource Management, HR for Non-HR’s, Διοίκηση Γραφείου, & Performance Management, του Project & Risk Management, των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών όπως δημιουργία ιστοσελίδων και e-Shop με την χρήση της WordPress και WooCommerce & βασικός Χειρισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών, του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων όπως Στρατηγικές Μάρκετινγκ και Πωλήσεων & Επαγγελματικές Παρουσιάσεις, Γραφιστικά Προγράμματα όπως Photoshop CC, Illustrator CC & InDesign CC, Προγράμματα Επεξεργασίας Βίντεο όπως Premiere CC & After Effects CC, Προγράμματα Δισδιάστατης & Τρισδιάστατης Σχεδίασης όπως AutoCAD 2D, Revit3D, 3D Studio Max, SketchUp, Rhino 3D & Inventor 3D, κ.α.

Βρείτε τη SocialSpace Academy στην οδό Διγενή Ακρίτα 57, 1ος όροφος, στη Λευκωσία, Τηλ.: 70.088.088, www.socialspaceacademy.com  

 

Διαβάστε επίσης:   Οι γονείς που ξοδεύουν 15.000 λίρες το χρόνο για να κάνουν το παιδί τους διασημότητα