Κατευθείαν στη Μαδρίτη σας προσγειώνει η Cobalt

Κατευθείαν στη Μαδρίτη σας προσγειώνει η Cobalt

Η εταιρεία καινοτομεί για μια ακόμα φορά εγκανιάζοντας το δρομολόγιο Λάρνακα-Μαδρίτη στις 4 Απριλίου.

Με ακόμα μια καινοτομία προχωρά η Cobalt εντάσσοντας στο πτητικό της πρόγραμμα ένα νέο δημοφιλή προορισμό.

Από τις 4 Απριλίου, η Cobalt θα είναι η πρώτη στα χρονικά κυπριακή εταιρεία που ανοίγει τα φτερά της προς την Ισπανία και συγκεκριμένα τη Μαδρίτη, τηρώντας τη δέσμευση της προς το επιβατικό κοινό για νέα δρομολόγια.

Η Cobalt αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επιβατικού κοινού αλλά και της Κύπρου σαν βάση της, εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα με την Ισπανική πρωτεύουσα.

Το επιβατικό κοινό της Κύπρου, θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει τη μεγαλοπρεπή Μαδρίτη, από τις 4 του Απρίλη όπου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη πτήση.

Στόχος της Cobalt είναι να προσφέρει πάντοτε κάτι περισσότερο στους επιβάτες της και να συνδυάζει προορισμούς οι οποίοι απευθύνονται σε όλα τα γούστα, όπως η πολυπρόσωπη πόλη της

Διαβάστε επίσης:   Ισπανία: Από σήμερα το μετρό της Μαδρίτης λέει αντίο στα χάρτινα εισιτήρια, έπειτα από έναν αιώνα χρήσης τους

Μαδρίτης όπου τα πάντα κινούνται γύρω από το φαγητό και τη διασκέδαση.

Το νέο δρομολόγιο το οποίο θα εγκαινιάσει η εταιρεία, αναμένεται να ενισχύσει την τουριστική ροή μεταξύ των δυο χωρών και να καλύψει τις τουριστικές ανάγκες που διαπιστώνονται.

Η Cobalt δεν σταματά να αναζητά το καλύτερο για το επιβατικό κοινό και να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της. Σύντομα αναμένεται να εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα και άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Η εταιρεία, συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Cobalt

Κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ