7ήμερη στους 2 ύποπτους που έδειραν ξενοδόχο για υπόθεση ναρκωτικών

7ήμερη στους 2 ύποπτους που έδειραν ξενοδόχο για υπόθεση ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 28χρονου και 24χρονου που συνελήφθηκαν χθες σε σχέση με τον ξυλοδαρμό και απαγωγή 42χρονου ξενοδόχου, που σημειώθηκε πριν μια εβδομάδα, και του οποίου είχε προηγηθεί ο εντοπισμός 350 γραμμαρίων κοκαΐνης στο χώρο του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο φέρονται ως τα πρόσωπα που ενεργούσαν για λογαριασμό 31χρονου, ο οποίος επίσης τελεί υπό κράτηση με έναν 36χρονο, σε σχέση με την υπόθεση, που αφορά τα αδικήματα της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, απαίτησης χρημάτων με απειλές, παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απαγωγής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως, όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, ο 31χρονος είχε μεταβεί στο ξενοδοχείο και με τη βοήθεια του 28χρονου και του 24χρονου, τον ανάγκασαν να πάει μαζί τους στη Λεμεσό, όπου στην παρουσία και του 36χρονου και υπό την απειλή όπλου, τον ρωτούσαν για τα ναρκωτικά που εντόπισαν πριν λίγες μέρες τα μέλη της ΥΚΑΝ. Ο 36χρονος φέρεται δε να τον κτύπησε, ζητώντας του να καταβάλει χρηματικό ποσό για την αξία της κοκαΐνης, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον εντοπισμό και κατάσχεση της από την Αστυνομία.

Οι δυο που συνελήφθηκαν χθες φέρουν διάφορους ισχυρισμούς, τους οποίους διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού και σήμερα εξασφαλίστηκε διάταγμα 7ήμερης προσωποκράτησης.

Αύριο, εξάλλου, αναμένεται να ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 31χρονου και του 36χρονου για περίοδο έξι ημερών, με το δεύτερο να συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Λεμεσού, αφού από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του είχε αναφέρει πως ένιωθε αδιαθεσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης:   68 καταγγελίες σε 10 ώρες! Τρέχουν πολύ οι Λεμεσιανοί…