Η άλλη πλευρά της Έφης, αυτή που δεν ανέδειξε κανένας

Η άλλη πλευρά της Έφης, αυτή που δεν ανέδειξε κανένας

Πολλά γράφονται το τελευταίο 24ωρο σε σχέση με την Έφη Ηροδότου και τους γονείς της, από την στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψή τους.

Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτό το ανθρωποφάγο καθεστώς, της πλειάδας των πληροφοριών, της ταχύτητας μεταφοράς της πληροφορίας και της εξυπηρέτησης της φράσης «να πουλήσω», γράφτηκαν πολλά. Πάντα βέβαια με πικάντικο, ελκυστικό και τραβηχτικό προς τον αναγνώστη τρόπο.

Υπάρχει πάντοτε και η άλλη πλευρά
Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν ήταν γνώστης του γεγονότος ότι καταζητείτο από το 2011, δηλαδή εδώ και 5 χρόνια. Επιπλέον, αναφέρει πως ήτο σε επαφή με τον Γενικό Εισαγγελέα ή το γραφείο του, ώστε να διευθετήσει να επιστρέψει στο νησί.

Μετάνιωσε και ήθελε να παραδοθεί
Το γεγονός αν ήτο ή όχι ενημερωμένη πως καταζητείται, αναμένεται να το καταδείξουν οι σχετικές έρευνες.
Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Έφη, τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα. Η σχέση τους με την εκκλησία ήταν στενή και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ίδια μιλούσε συχνά με έναν πολύ της άνθρωπο έναν ιερωμένο.

Ιερωμένος την βοήθησε ηθικά και ψυχολογικά
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, τις αποφάσεις της σε σχέση με το αν θα παραδοθεί ή όχι, η Έφη Ηροδότου τις συζητούσε με έναν ιερωμένο, ο οποίος την βοήθησε να έρθει κοντά στον Θεό αλλά είχε και τον ρόλο ψυχολόγου. Μάλιστα, η πληροφόρηση αναφέρει πως ήταν αποφασισμένη να επιστρέψει στην Κύπρο, διορθώνοντας τα λάθη της.

Είναι όπως και στις φωτογραφίες
Πηγή του i-eidisi που γνωρίζει την Έφη, αναφέρει πως εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει. Τα μαλλιά της είναι ξανθά, στο ίδιο μήκος και το βάρος της έχει παραμείνει το ίδιο.

Τώρα βρίσκονται στον Κορυδαλλό
Οι συλληφθέντες, όπως έγινε γνωστό, οδηγήθηκαν στον Κορυδαλλό και εντός 10 ημερών αναμένεται να εκδοθούν στην Κύπρo.

Σημείωση εκδότη:
Τα πιο πάνω δίνονται στην δημοσιότητα ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Το i-eidisi και ο δημοσιογράφος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Έφης και δεν είναι υποστηρίζουν τίποτα περισσότερο από το δίκαιο και την δικαιοσύνη.

Τυχόν ευθύνες, είτε στην ίδια, είτε στην οικογένεια ή ακόμη και σε πολιτικά πρόσωπα, θα τις αποφασίσει το Δικαστήριο. Αν υπάρξουν, νοείται ότι είμαστε υπερ της απόδοσης ευθυνών σε οιονδήποτε εμπλέκεται.

Διαβάστε ακόμα: Θυραεννιώτες για Ηροδότου: “Η ψυχή του αδελφού μας απαιτεί δικαιοσύνη, το ίδιο και εμείς”

Πηγή: i-eidisi

Διαβάστε επίσης:   Συνελήφθη για πορνεία η αδερφή της Μαράια Κάρεϊ